JOMI-Consulting, uw professionele partner voor:

Top

Waarom kiezen voor JOMI-Consulting:

Top

  • keuzesIn samenspraak met architect & bouwheer onderzoeken we waar nodig alternatieven en bieden we ondersteuning op maat zodat u de juiste keuzes kan maken om tot de economisch meest interessante energieprestatie voor uw woning te komen.
  • groene_pijlWij beschikken over een uitgebreide toolset (Blowerdoor, thermografische camera, rookgenerator, endoscoop, glasmeter, lucht- & vochtmeter, ...). Hierdoor kunnen wij dus net dat stapje extra doen t.o.v. vele collega´s en bvb wel bewijzen dat er effectief isolatie in de spouw geplaatst is en zo tot betere, correcte scores en adviezen bij certificatie komen. D.m.v. deze toolset kunnen wij ook helpen eventuele uitvoerings- of materiaalproblemen tijdig te detecteren.
  • spaarvarkenDoor onze veelzijdigheid kunnen wij interessante combinatiepakketten & condities aanbieden om uw bouwproject op een (kost)efficiënte manier te begeleiden.
  • certified_stampAls industrieel ingenieur met een brede gecertificeerde deskundigheid op vlak van isolatie en energie kunnen wij een kwalitatieve en correcte dienstverlening aanbieden met ruimte voor een woordje uitleg en advies.
Blower Door
Blower Door
Keuring Riolering
Keuring Riolering
Isolatie-deskundige
Isolatiedeskundige
Thermografie level 1 + building
Thermografie level 1 + building
Energie-deskundige Type Type A & C
Energiedeskundige Type A
EPB-verslaggever
EPB-verslaggever
Veiligheids Coordinator Type B
Veiligheidscoördinator Type B

© 2011 jomi-consulting.be      website door Geoffrey Timmerman        Home | HTML5 | CSS